Clicky

Tot 31 januari 2017 speciale opruimingskorting van 40% bij een minimaal orderbedrag van € 15,-!
Vul hiervoor de kortingcode korting16 in bij uw bestelling. Wij zijn uiteraard altijd telefonisch (via 0591 55 53 18) of per WhatsApp 06 52 62 15 93 bereikbaar.

eGo CE5+ box - interne lonten

eGo CE5+ box - interne lonten
eGo CE5+ box - interne lonten eGo CE5+ box - interne lonten eGo CE5+ box - interne lonten
Model: eGO-CE5 set in box
Spaarpunten: 1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 37,95

Beschikbare opties:


* Keuze voor gratis siliconen standaard:

* Keuze voor gratis liquid:

eGo-CE5+ Starter Set met 650mAh batterijen ( de + staat voor demontabel)


De set met 2 volledige e-sigaretten bevat alles om te beginnen met elektrisch roken. U moet er wel een e-liquid bij selecteren (gratis). De eGo-CE5+ elektrische sigaret is voorzien van de allernieuwste CE5+ clearomizer met interne wicks (lonten zitten in de verdamper). Dit is een speciale verstuiver (atomizer) die een hele goede smaak, veel damp geeft en heel eenvoudig is bij te vullen met het bijgeleverde navulflesje. Geheel demonteerbaar, waardoor het reinigen gemakkelijk is.

Het vullen
Een Clearomizer is zeer eenvoudig te vullen. Draai het mondstukje van het tankje af. Hou het tankje schuin en laat de vloeistof langs de rand in het tankje lopen. Vul het tankje nooit tot boven de rand en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje van de verdamper komt. Houdt de Clearomizer verticaal (ivm de lucht) en draai het mondstukje terug op het tankje en de clearomizer is gevuld.

De batterij
De eGo-CE5+  wordt geleverd met een hoogwaardige 650mAh e-Go batterij. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde USB oplader 3 tot 4 uur.  Batterij sterkte 650 mah, 3.7 - 4.2 V

Kleuren
Deze kit is samengesteld met doorzichtige (kleurloze) clearomizers.

Volop damp, een echt geweldige clearomizer.

In gebruikname
Let op: bij het eerste gebruik!
Eerst volledig tot 1,6 ml vullen, (tenminste tot het bovenste gaatje)
Zorg ervoor, dat geen e-liquid in de coil (=de verdamper in het midden van de clearomizer) terecht komt, dus bij het vullen schuin houden en tussen de coil en de buitenkant opvullen.  

Daarna de clearomizer recht op houden en het mondstukje er vast opschroeven ( dit mondstukje (=drip-tip) sluit van de bovenkant de coil af) en zorgt door de verticale stand bij het opschroeven ervoor dat het niet gaat lekken. Zorg ervoor dat de coil goed vastzit op het buisje van de verdamper)

Dan 10 minuten de vloeistof laten inwerken in de coil. U ziet de gaatjes in de coil, daardoor moet de vloeistof eerst doordringen.
Vervolgens in het begin niet te sterk aan de sigaret trekken/zuigen, voorzichtig inroken. Anders kan de coil doorbranden. Dat geeft een vieze branderige smaak.

Indien u "e-liquid" in uw mond krijgt ligt het aan het dopje - zit er scheef of niet goed op - op de top van de coil of uw batterij is bijna leeg en de vloeistof wordt dan niet meer (volledig) verdampt.

Wanneer de het inroken zorgvuldig geschiedt, heeft u van deze Clearomizer CE5+ heel lang plezier.

Onderhoud
Demonteren, onderdelen uitspoelen in een kopje warm water, eventueel met een beetje alcohol uit de apotheek 96%. Zorg ervoor dat de coil geheel opgedroogd is na het reinigen, voordat u de clearomizer weer in elkaar zet en gebruikt!

Inhoud van de CE5+STARTERKIT set:
2X CE5+ verstuiver (clearomizer), compleet met zwart mondstukje
2x e-Go  Batterij 650mAh  
1 x USB LADER
1x 230V Adapter (EU)
1x navulflesje met naaldopening
1x Handleiding in engels
 

Nu met gratis:
Liquid naar keuze
Siliconen Deskstandaard
2 Vervangende coils


 

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:©2017 SMOKE-IT Discount | Google+ | Twitter | Powered by TOPFIND Internet Services