Clicky

Tot 31 januari 2017 speciale opruimingskorting van 40% bij een minimaal orderbedrag van € 15,-!
Vul hiervoor de kortingcode korting16 in bij uw bestelling. Wij zijn uiteraard altijd telefonisch (via 0591 55 53 18) of per WhatsApp 06 52 62 15 93 bereikbaar.

eGo CE5+ in etui - externe lonten

eGo CE5+ in etui - externe lonten
eGo CE5+ in etui - externe lonten eGo CE5+ in etui - externe lonten eGo CE5+ in etui - externe lonten
Model: eGo-CE5+set in etui
Spaarpunten: 1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 37,95

Beschikbare opties:


* Keuze voor gratis siliconen standaard:

* Keuze voor gratis liquid:

eGo-CE5+ Starter Set met 650mAh batterijen. Ook wel bekend onder E-Go K. (CE 4-5 of 6, afhankelijk van de inhoud van de verdamper)

Nieuw in het assortiment. De set met 2 volledige e-sigaretten bevat alles om te beginnen met elektrisch roken. U moet er wel een e-liquid bij selecteren (gratis) om te kunnen roken. De eGo-CE5+ elektrische sigaret is voorzien van de allernieuwste demonteerbare CE5+ clearomizer. Dit is een speciale verstuiver (atomizer) die een goede smaak, veel damp geeft en heel eenvoudig is bij te vullen met het bijgeleverde navulflesje. Inhoud CE5+ is 1,6 ml. Controleer voordat u de vloeistof er in doet of de onderdelen van de clearomizer goed vastgedraaid zijn. (Ook binnenin het hulsje) 

Het vullen
Een Clearomizer is zeer eenvoudig te vullen. Draai het mondstukje van het tankje af. Hou het tankje schuin en laat de vloeistof langs de rand in het tankje lopen. Vul het tankje nooit tot boven de rand en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje van de verdamper komt. Houdt de Clearomizer verticaal (ivm de lucht) en draai het mondstukje terug op het tankje en de clearomizer is gevuld.

De batterij
De eGo-CE5 wordt geleverd met een hoogwaardige 650mAh e-Go T batterij. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen druk u 5x snel achter elkaar op het knopje. Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden. Het opladen duurt met de meegeleverde USB oplader 3 tot 4 uur.  Batterij sterkte 650 mah, 3.7 - 4.2 V

Kleuren
Deze kit is samengesteld met 2 doorzichtige volledig demontabele clearomizer. De clearomizer kunt u dus eenvoudig reinigen en het drogen gaat daardoor sneller. 

Volop damp, een echt geweldige clearomizer.

In gebruikname
Let op: bij het eerste gebruik!
Eerst volledig tot 1,6 ml vullen, (tenminste tot het bovenste gaatje)
Zorg ervoor, dat geen e-liquid in de coil (=de verdamper in het midden van de clearomizer) terecht komt, dus bij het vullen schuin houden en tussen de coil en de buitenkant opvullen.  Anders verbrand de coil. 

Daarna de clearomizer recht op houden en het mondstukje er vast opschroeven ( dit mondstukje (=drip-tip) sluit van de bovenkant de coil af) en zorgt door de verticale stand bij het opschroeven ervoor dat het niet gaat lekken.

Dan voor het eerste gebruik ca. 10  minuten de vloeistof laten inwerken in de coil. U ziet de gaatjes in de coil, daardoor moet de vloeistof eerst doordringen.
Vervolgens in het begin niet te sterk aan de sigaret trekken/zuigen, voorzichtig inroken. Anders kan de coil doorbranden. Dat geeft een vieze branderige smaak. Soms kan men dat verhelpen door de clearomizer met water en wat medische alcohol te reinigen. 

Indien u e-liquid in uw mond krijgt bij het roken is meestal de batterij te zwak. Ook kan het zijn dat de driptip (mondstukje) niet goed/recht op de verdamper gedraaid is en deze dan "lucht" trekt.

Wanneer de het inroken zorgvuldig geschiedt, heeft u van deze Clearomizer CE5+ heel lang plezier.

Onderhoud
Demonteren, onderdelen uitspoelen in een kopje warm water, eventueel met een beetje alcohol uit de apotheek 96%. Zorg ervoor dat de coil geheel opgedroogd is na het reinigen, voordat u de clearomizer weer in elkaar zet en gebruikt!
Inhoud van de CE5+-STARTERKIT set:
Ego- maxi case etui zwart met ritssluiting
2X CE5+ verstuiver (demonteerbare clearomizer), compleet met zwart mondstukje
2x e-Go T Batterij 650mAh  
1 x USB LADER
1x 230V Adapter (EU)
1x navulflesje met naaldopening
1x Handleiding in engels
 

Nu met gratis:
Liquid naar keuze
Siliconen Deskstandaard
2 Vervangende coils

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:©2017 SMOKE-IT Discount | Google+ | Twitter | Powered by TOPFIND Internet Services