Clicky

Tot 31 januari 2017 speciale opruimingskorting van 40% bij een minimaal orderbedrag van € 15,-!
Vul hiervoor de kortingcode korting16 in bij uw bestelling. Wij zijn uiteraard altijd telefonisch (via 0591 55 53 18) of per WhatsApp 06 52 62 15 93 bereikbaar.

Garantie

Zichttermijn

Heeft u per ongeluk het verkeerde product besteld? Indien ongebruikt kunt u deze altijd, zonder opgaaf van reden, binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling (in de onbeschadigde originele verpakking) retour sturen. Beschadigde artikelen alsmede geopende artikelen die steriel/hygiënisch verpakt zijn, worden niet gecrediteerd. Uitgezonderd van retourrecht zijn alle e-liquids die verzegeld worden verzonden.

Algemeen

U heeft 12 maanden garantie op onze producten, uitgezonderd de hieronder beschreven artikelen.

Batterijen

Accu's en batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 maal opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt derhalve niet onder de garantie. Zorg er dus voor dat u de batterij regelmatig helemaal leeg laat lopen voordat u deze weer oplaadt om 'het geheugeneffect' te voorkomen (verschijnsel waarbij de capaciteit van de batterij lager lijkt te worden).

E-Liquids

E-Liquids die onverzegeld worden teruggezonden worden niet gecrediteerd en zijn uitgesloten van garantie. Om de gezondheid van onze klanten te beschermen worden eventueel toch retour gezonden e-Liquids door ons vernietigd.

Atomizers/Clearomizers

Indien een atomizer of clearomizer bij ontvangst niet blijkt te werken, dan kunt u deze retour zenden en vervangen wij het artikel kosteloos. Atomizers en clearomizers zijn verbruiksartikelen en zijn bij normaal gebruik aan slijtage onderhevig. Lees voor gebruik de handleiding bij het artikel. Ofschoon wij elke zending bij binnenkomst controleren en zelfs alle batterijen voor de verzending controleren op werking, kan het onverhoopt voorkomen dat een artikel niet naar behoren werkt. Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

©2017 SMOKE-IT Discount | Google+ | Twitter | Powered by TOPFIND Internet Services