Clicky

Tot 31 januari 2017 speciale opruimingskorting van 40% bij een minimaal orderbedrag van € 15,-!
Vul hiervoor de kortingcode korting16 in bij uw bestelling. Wij zijn uiteraard altijd telefonisch (via 0591 55 53 18) of per WhatsApp 06 52 62 15 93 bereikbaar.

eGo Batterij 650 mAh diverse kleuren

eGo Batterij 650 mAh diverse kleuren
eGo Batterij 650 mAh diverse kleuren eGo Batterij 650 mAh diverse kleuren
Model: Accu eGo 650 mAh
Spaarpunten: 1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 7,95

Beschikbare opties:


* Kleur:


Dit is een eGo 650mAh batterij in zwart, wit, zilver, rood of blauw. Van zeer goede kwaliteit. ca. 2-4 uur oplaadtijd en levensduur ca. 300x laden. Wordt gebruikt met de eGo atomizers, de CE4/CE4+ of CE5/CE5+ of CE6+ clearomizer (verdamper) is minder zwaar als de grotere 1100mAh. Afmeting ca. 71 mm. Selecteer de gewenste kleur: zwart, wit, rood, blauw of zilver. 

Batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kan men de batterijen meer dan 300 maal opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Voor het opladen van de batterij ( dus voor elke lading)  zowel de batterij- als opladeraansluiting droog- /schoonmaken, want er zitten altijd wat liquid resten in. Doet men dat niet ontstaat er een groene aanslag in de aansluiting van de batterij, wat het opladen of de werking ervan sterk beïnvloedt. Is dit het geval, vervalt de garantie.
 
Soms ligt het niet aan de batterij ( als het lampje van de oplader op groen, en het lampje van de batterij blauw is) maar aan het middelste pinnetje onderin in de clearomizer. Die kan men er met een pincetje weer heel voorzichtig iets uittrekken, zodat de verbinding tussen batterij en clearomizer weer werkt.
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:©2017 SMOKE-IT Discount | Google+ | Twitter | Powered by TOPFIND Internet Services