Clicky

Tot 31 januari 2017 speciale opruimingskorting van 40% bij een minimaal orderbedrag van € 15,-!
Vul hiervoor de kortingcode korting16 in bij uw bestelling. Wij zijn uiteraard altijd telefonisch (via 0591 55 53 18) of per WhatsApp 06 52 62 15 93 bereikbaar.

CE5+ Triple Clearomizer externe lonten

CE5+  Triple Clearomizer externe lonten
CE5+  Triple Clearomizer externe lonten
Model: CE5+ Clearomizer ext. lonten
Spaarpunten: 1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 3,75

Beschikbare opties:


* Kleur:


CE 5+ Clearomizer in rood, geel, groen, of blauw,  geheel demontabel en met 3  external wicks ( lontjes ) voor extra veel damp!

Ingebruikname

Let op: bij het eerste gebruik!  
Eerst vullen, (tenminste tot de wicks (lontjes) goed  in de vloeistof "hangen".
Zorg ervoor, dat geen e-liquid in de coil (=de verdamper in het midden van de clearomizer) terecht komt, dus bij het vullen schuin houden en tussen de coil en de buitenkant opvullen.  

Daarna de clearomizer recht op houden en het mondstukje er vast opschroeven ( dit mondstukje (=drip-tip) sluit de bovenkant de coil af) en zorgt door de verticale stand bij het opschroeven ervoor dat het niet gaat lekken. De plastic afsluiting bovenop de coil moet over de lontjes geschoven zijn, zodat daar geen zuurstof of liquid van buitenaf in kan komen.

Dan enige minuten de vloeistof laten inwerken in de coil. U ziet de lontjes om de coil, daar moet de vloeistof eerst indringen.
Vervolgens in het begin niet te sterk aan de sigaret trekken/zuigen, voorzichtig inroken. Anders kan de coil doorbranden. Neem bij een nieuwe clearomizer altijd een volle batterij, zodat de liquid in het begin goed verdampt.

Wanneer de het inroken en onderhoud zorgvuldig geschiedt, heeft u van deze Clearomizer CE5+ heel lang plezier.

Onderhoud
Demonteren, onderdelen uitspoelen in een kopje warm water, (of nog beter met een beetje alcohol 96% uit de apotheek gaat het reinigen/drogen sneller) . Zorg ervoor dat alle onderdelen geheel opgedroogd zijn na het reinigen, en zet alle onderdelen weer voorzichtig en goed inelkaar, voordat u de clearomizer weer gebruikt! Bij het uitelkaar schroeven van de onderkant en de driptip (mondstukje) aan de bovenkant, goed op  het doorzichtige ringetje letten, dat deze er niet af gaat of stuk gaat. Dan gaat de clearomizer lekken.

Bij een branderige smaak is het afsluitdopje boven de wicks niet ver genoeg over de lonten geschoven, daardoor trekt deze zuurstof of liquid in de coil.
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:©2017 SMOKE-IT Discount | Google+ | Twitter | Powered by TOPFIND Internet Services