Clicky

Tot 31 januari 2017 speciale opruimingskorting van 40% bij een minimaal orderbedrag van € 15,-!
Vul hiervoor de kortingcode korting16 in bij uw bestelling. Wij zijn uiteraard altijd telefonisch (via 0591 55 53 18) of per WhatsApp 06 52 62 15 93 bereikbaar.

Europees burgerinitiatief voor vrij dampen

Op 26 februari heeft het Europees Parlement de elektrische sigaret in de tabaksrichtlijnen opgenomen. Deze controversiële, gehaaste en onaanvaardbare wetgeving geboren uit onvoldoende kennis van zaken brengt de toekomst van het dampen zowel op nationaal niveau als op Europees niveau in gevaar, hiermee ook de gezondheid van miljoenen Europese burgers.

Het doel is het uiten van de wens van velen, huidige dampers, toekomstige dampers, mensen die dierbaren hebben die dampen en degenen die gewoon de waarden van hun persoonlijke levenssfeer en rechten gerespecteerd willen zien. We zullen blijven vechten tot de e-sigaret eindelijk op een niveau wordt besproken die het verdient, en tot er een regulering komt die niet is gebaseerd op angst door onwetendheid, die niet voorbij gaat aan wetenschappelijk bewijs en de werkelijke behoeften van dampers.

Lees het gehele artikel hier en steun het Europees burgerinitiatief voor vrij dampen!

©2017 SMOKE-IT Discount | Google+ | Twitter | Powered by TOPFIND Internet Services